Nutchel

Welkom bij Nutchel, een forest camp midden in de natuur.

Nutchel

Breng quality time door met vrienden of familie in een van onze Cosy Cabins.

Nutchel

Ontdek domein Het Warredal, waar er genoeg te doen is voor jong en oud.

Nutchel

Even een versnelling lager schakelen en terug plezier vinden in de simpele dingen.

Nutchel

Boek je herfstvakantie nu en ervaar de magie van het bos.

Arrow
Arrow
Slider
24-09-2018
25-09-2018
Nutchel
Nature

Wat is Nutchel?

Nutchel is een nieuw glamping concept gelegen in een forest camp op het domein van de familie Schelfhout, vlakbij Maaseik (België), waar je een paar dagen kunt ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven en je de natuur kunt herontdekken. Geniet van een heerlijke vakantie of een weekendje weg met vrienden of familie, en verblijf in een van onze Cosy Cabins; tiny houses die opgaan in de natuur, die toch heel comfortabel zijn.

Meer weten

Zoek ons op Facebook Nutchel

Herfst Vakantie

Herfst vakantie

Ervaar de magie van de herfst in het forest camp. Boek nu je cosy cabin en geniet samen met je familie en vrienden van een heerlijke herfstvakantie!

Ontdek onze Cosy Cabins

Cosy Cabins

De Cosy Cabins zijn net als tiny houses; gezellige stulpjes die helemaal opgaan in de natuur, zonder te moeten compenseren of comfort.

Herontdek de natuur

Herontdek de natuur

De Warre is een ideale locatie om tot rust te komen en de connectie met de natuur te vinden. Zie je jezelf al zitten met een goed boek, terwijl je de houtkachel hoort knisperen en de bomen zachtjes heen en weer ziet gaan?

Domein De Warre

Domein De Warre

Voer de geitjes, ga van de zipline af in het Adventure Park, ontdek de bekende fietspaden in de omgeving, maak een mooie wandeling, verzorg de pony’s… Er is zoveel te doen voor jong en oud in De Warre!

Wist je dat …

Hondenliefhebbers
… wij hondenliefhebbers zijn?
Jazeker! Dus neem je liefste viervoeter gerust mee - al vragen we je wel om ze aan de leiband te houden
Trouwen in De Warre
… je kan trouwen in Domein de Warre?
Klopt! Inclusief ceremonie in het bos, diner op het strand en party in de tipi - en dat allemaal in een romantische setting vol olielampen en kaarsen.
Grote groepen
… grote groepen ook welkom zijn?
Heb je een grote familie? Een groot bedrijf? Of gewoon veel vrienden? Geen probleem, we zetten jullie vlak bij elkaar. Of je kan het dorp zelfs volledig privé afhuren!

Wie zijn we?

Onze drie musketiers - James Mennekens, Bernard Van Laethem and Clémence Rousseau-Dumarcet - zijn één voor één ervaren mensen in de wereld van het ecotoerisme. Hun doel was om een nieuwe ervaring te creëren, een next level glamping concept waarin je je laat onderdompelen in de natuur. En dat zonder écht te moeten inboeten op comfort. Samen met je familie, vrienden of collega’s ontsnap je even aan de time-is-money rollercoaster van het dagelijkse leven, door een paar dagen in de Nutchel Cosy Cabins te verblijven, een soort tiny houses midden in groene domein van Domein de Warre.