Nutchel

Boek je zomervakantie
bij Nutchel en geniet
van de natuur

Nutchel

Ga terug naar de basis en ontdek het plezier
van de eenvoudige dingen in het leven

Nutchel

Geniet van je
welverdiende
vakantie

Concentreer je op niets anders dan van onze cabins te genieten

Nutchel

Breng quality time door met vrienden of familie

Arrow
Arrow
Slider
Nutchel
Nature
Klik hier om je over onze boekings- en annuleringsvoorwaarden
gekoppeld aan Covid-19 te informeren.

Nutchel - ontdek ons forest camp!


Ontdek het forest camp van Nutchel in het hart van de Belgische Ardennen, in de buurt van Martelange. Ga terug naar de basis en herontdek het plezier van eenvoudige dingen; creëer licht met olielampen en kaarsen, en verwarm je cabin met een houtkachel. Verblijf in een van onze Cosy Cabins, die perfect opgaan in de omliggende natuur, zonder al te veel te moeten compenseren op comfort. Nutchel is de perfecte plek om te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven, opnieuw in contact te komen met de natuur en quality time door te brengen met vrienden en familie!
Klik hier om meer te weten te komen.

Wat klanten over ons zeggen

"De perfecte plek om even te ontsnappen van de realiteit, te ontspannen en een geweldige vakantie te hebben in België!" - Charlotte, Januari 2021

"We zijn gewandeld in de prachtige natuur, hebben gezelschapsspelletjes uitgebracht, lekker gegeten, maar hebben vooral genoten van de mooie plek en van elkaar. Een echte aanrader! Misschien komen we in de winter weer terug om de houtkachel en de hot tub te testen."
- Leen, Augustus 2020

"Opeens vraag ik me af waarom ik al deze spullen heb, terwijl we echt zo weinig nodig hebben om gelukkig te zijn. (...) Een verandering van perspectief kan je helpen te herkennen wat echt essentieel is. 2020, je zit gewoon vol met lessen, of niet? " - Deepa, Juli 2020

"Bij Nutchel draait het allemaal om het leven een beetje eenvoudiger en relaxter te beleven. Teruggaan naar de natuur en genieten van de kleine dingen, met boeken en bordspellen, een geen tv of wifi. We werden wakker met vogels die buiten tjilpten en met zachte ochtendlichten die door de venster schenen, in onze cabins die nog steeds de subtiele geur van houtrook had." 
- Palms and bricks, Juli 2020


Covid-19 veiligheidsmaatregelen

Covid-19 veiligheidsmaatregelen

Voor antwoorden op uw vragen in verband met uw verblijf en de huidige situatie van Covid-19 kunt u onze FAQ bezoeken.

Je zomervakantie bij Nutchel

Classic cabin

Een actievolle en avontuurlijke zomervakantie in de natuur, of een ontspannend verblijf met je familie of vrienden: bij Nutchel hebben we het allemaal!

Nutchel cabins

Nutchel Cosy Cabins

Onze cabins overtuigen met grote stalen ramen die u de indruk geven tussen de bomen te leven en echt opnieuw in contact te komen met de natuur. Klik hier om meer te ontdekken over onze cabins!

Ontdek de Belgische Ardennen

Ontdek de Belgische Ardennen
Glooiende heuvels bedekt met bomen zover het oog reikt. Martelange ligt in het groene hart van de Ardennen, ideaal voor lange wandelingen in de natuur of avontuurlijke fietstochten!

Wist je dat …

Hondenliefhebbers
… wij hondenliefhebbers zijn?
Jazeker! Dus neem je liefste viervoeter gerust mee - al vragen we je wel om ze aan de leiband te houden Er zijn wel enkele voorwaarden. Klik hier om meer te lezen.
Ontbijtmanden bij Nutchel
  ... dat je ontbijt kunt boeken op onze site?
Onze ontbijtmanden zijn gevuld met tal van lokale en regionale producten om van te genieten. Start your day right en geniet van een goed ontbijt in je cosy cabin.
Fietsverhuur bij Nutchel Les Ardennes
… u fietsen kunt huren in ons forest camp?
Breng wat tijd door in de natuur en maak een fietstocht in de omgeving met een van onze E-Bikes of gewone mountainbikes.