Nutchel

Welkom bij Nutchel, een forest camp midden in de natuur.

Nutchel

Breng quality time door met vrienden en familie

Nutchel

Boek nu je herfstvakantie, en kom genieten van een fijne vakantie samen met je geliefden!

Nutchel

Even een versnelling lager schakelen en plezier vinden in de simpele dingen

Nutchel

Domein Het Warredal is de ideale plek om op avontuur te gaan!

Arrow
Arrow
Slider
09-12-2019
10-12-2019
Nutchel
Nature

Nutchel - een nieuw glamping concept!


Ontdek Nutchel's nieuwe glamping concept, gelegen in een Forest Camp op domein Het Warredal, vlakbij Maaseik (België). Verblijf in een Cosy Cabin die perfect opgaat met de omliggende natuur, zonder te moeten compenseren op comfort. Ga terug naar de basis en herontdek het plezier van eenvoudige dingen; maak licht door middel van olielampen en kaarsen, en verwarm je cabin met een houtkachel. Nutchel op domein Het Warredal is de ideale plek om het drukke dagelijkse leven te ontsnappen, de connectie met de natuur te hervinden en quality time samen met vrienden en familie door te brengen.

Klik hier om meer te weten te komen

Boek je wintervakantie!

Winter vakantie

Buiten is het koud, maar binnen is het warm en gezellig! Mis deze kans niet en reserveer nu je cosy cabin, en geniet samen met je familie en vrienden van een heerlijk verblijf in de winter!

Ontdek onze Cosy Cabins

Nutchel Cosy Cabins

De Cosy Cabins zijn net als tiny houses; gezellige stulpjes die helemaal opgaan in de natuur, zonder te moeten compenseren of comfort.

Slow living

Herontdek de natuur
Neem je rust en herontdek het plezier van de simpele dingen. Lees een goed boek naast het raam, terwijl het vuur in de kachel knettert en buiten de natuur weer tot leven komt...

Ontdek domein Het Warredal

Domein De Warre
Met het Nationale Park Hoge Kempen dichtbij gelegen en een prachtig natuurgebied in de achtertuin, is domein Het Warredal de ideale locatie voor veel avonturen!

Wist je dat …

Hondenliefhebbers
… wij hondenliefhebbers zijn?
Jazeker! Dus neem je liefste viervoeter gerust mee - al vragen we je wel om ze aan de leiband te houden Er zijn wel enkele voorwaarden. Klik hier om meer te lezen.
Trouwen in De Warre
… je kan trouwen in domein Het Warredal?
Klopt! Inclusief ceremonie in het bos, diner op het strand en party in de tipi - en dat allemaal in een romantische setting vol olielampen en kaarsen.
Grote groepen
… grote groepen ook welkom zijn?
Heb je een grote familie? Een groot bedrijf? Of gewoon veel vrienden? Geen probleem, we zetten jullie vlak bij elkaar. Of je kan het domein zelfs volledig privé afhuren. Boek 4 cabins of meer en ontvang 10% korting op de prijs van de cabins!