Nutchel

Nutchel - een forest camp midden in de Ardennen

Concentreer je op niets
anders dan genieten

Nutchel

Boek nu je verblijf en geniet van een welverdiende vakantie!

Nutchel

Ga terug naar de basis en herontdek het plezier van de eenvoudige dingen in het leven

Nutchel

Breng quality time door met vrienden of familie

Arrow
Arrow
Slider
Nutchel
Nature

Nutchel - ontdek ons forest camp!


Ontdek het forest camp van Nutchel in het hart van de Belgische Ardennen, in de buurt van Martelange. Ga terug naar de basis en herontdek het plezier van eenvoudige dingen; creëer licht met olielampen en kaarsen, en verwarm je cabin met een houtkachel. Verblijf in een van onze Cosy Cabins, die perfect opgaan in de omliggende natuur, zonder al te veel te moeten compenseren op comfort. Nutchel is de perfecte plek om te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven, opnieuw in contact te komen met de natuur en quality time door te brengen met vrienden en familie! Klik hier om meer te weten te komen.

Klik hier om je over onze boekings- en annuleringsvoorwaarden gekoppeld aan Covid-19 te informeren.

Wat klanten over ons zeggen


"Zalig weekje, weg van alle verplichtingen en opnieuw connectie maken met de natuur. Genoten van de stilte, mooie cabin (fantastisch zicht op het bos door het grote raam) en alle comfort. Echt een aanrader. Ik kom zeker nog terug !!" - Nomad, juni 2019

"Uitstekend verblijf als je rust en natuur wil in een comfortabel verblijf. De cosy cabin was zeer goed uitgerust tot en met een kurkentrekker toe. Goed nagedacht over het concept: alles in en aan de cabin is stoer en mooi. Het kacheltje is een absolute meerwaarde tijdens koelere avonden."
- Climber - mei 2019


"Back to basic! Simpel genieten van de natuur. Aandacht voor elkaar en de kleine dingen die je doet. Een kacheltje stoken, koffie zetten, spelletjes bij kaarslicht. Perfect om je te ontspannen!! Knus maar toch voldoende ruimte. Mooi wandelgebied voor de hond!!" - Loe, maart 2019

"De accommodatie is als op het plaatje, supergoed in details uitgewerkt! 's Ochtends wakker worden, de houtkachel opstoken, even weer terug in bed en door de raampjes vast naar buiten gluren. Als het binnen is opgewarmd genieten van het geweldige uitzicht door de grote ramen van de opkomende zon tussen de boomtoppen. We hebben een heerlijk weekend gehad, prachtige wandeling, klimmen van boom naar boom en spelletjes bij de houtkachel!" - Eden, oktober 2018

Forest Camp Les Ardennes

Ontdek forest camp Les Ardennes

Forest Camp Les Ardennes ligt de een prachtige groene omgeving van Martelange, België. Les Ardennes ligt dicht bij de Luxemburgse grens en is de perfecte plek om jezelf onder te dompelen in de natuur.

Nutchel cabins 2.0

Nutchel Cosy Cabins

We hebben naar je geluisterd en onze cabins nog beter gemaakt! Dezelfde sfeer, maar beter gebruik van de ruimte, licht en meer hot tubs. Klik hier om meer te ontdekken over onze nieuwe cabins!

Ga terug naar de basis

Ga terug naar de basis
Kom tot rust en herontdek het plezier van eenvoudige dingen. Stel je eens voor dat je in je cabin een goed boek leest, terwijl het vuur in de kachel knettert en je door het raam naar prachtige natuur kijkt.

Verken de Belgische Ardennen

Verken de Belgische Ardennen
Glooiende heuvels bedekt met dennenbomen zover het oog reikt. Martelange ligt in het groene hart van de Ardennen, ideaal voor lange wandelingen in de natuur en avontuurlijke fietstochten!

Wist je dat …

Hondenliefhebbers
… wij hondenliefhebbers zijn?
Jazeker! Dus neem je liefste viervoeter gerust mee - al vragen we je wel om ze aan de leiband te houden Er zijn wel enkele voorwaarden. Klik hier om meer te lezen.
Ontbijtmanden bij Nutchel
  ... dat je ontbijt kunt boeken op onze site?
Onze ontbijtmanden zijn gevuld met tal van lokale en regionale producten om van te genieten. Start your day right en geniet van een goed ontbijt in je cosy cabin.
Fietsverhuur bij Nutchel Les Ardennes
… u fietsen kunt huren in ons forest camp?
Breng wat tijd door in de natuur en maak een fietstocht in de omgeving met een van onze E-Bikes of gewone mountainbikes.