Neen, we hebben het niet over die tien Bijbelse geboden (hoewel die in principe ook bij ons van toepassing zijn...), maar over de 6 Nutchel geboden: wat hebben we liever dat je niet doet en wat moet je zeker wél doen?
Licht

Licht

Er is heel weinig licht op de site, een bewuste keuze om het ecosysteem zo min mogelijk te verstoren. ‘s Nachts gebruik je dus best een zaklamp of één van de olielampen die je in je Cosy Cabin vindt.
de stilte

Ssssshhhhht

Eén van de grootste troeven van De Warre is de rust die er heerst. Respecteer die rust, zo kan iedereen ten volste van genieten magie van de locatie, ook de dieren die er leven - inclusief zingende vogels ;) Gelieve na 22u30 extra stil te zijn, voor de nachtrust van je (menselijke en dierlijke) buren.
Auto’s

Auto’s

We zouden je willen vragen om je auto aan de parking bij de Nutchel Lodge achter te laten en niet verder het terrein op te rijden, om de natuurlijke omgeving zo min mogelijk te verstoren. Om je bagage naar je Cosy Cabin te brengen, gebruik je de elektrische golfkarretjes. Voor de rest verplaats je je te voet of met de fiets, de afstanden zijn niet zo groot.
Cosy Tipi

Cosy Tipi

In het midden van de site staat de Cosy Tipi: een centrale ontmoetingsplaats aan een klein strandje bij de rivier. Vanaf 14u kan je er terecht voor koffie, cake, soep en thee à volonté! Daarnaast vind je er gezelschapsspelletjes, (strip)boeken, kleurstiften voor de kinderen en een aantal spelletjes om buiten te spelen. En er is ook een groot kampvuur, ideaal om ‘s avonds gezellig dicht bij elkaar te kruipen. Kortom: dé plek om de andere Nutchel gasten te leren kennen en je kinderen samen te laten spelen.
Nutchel Lodge

Nutchel Lodge

Als je vragen hebt, kan je altijd bij de receptie aan de Nutchel Lodge terecht. Kristel en haar team kunnen je ongetwijfeld verder helpen! Hier kan je de eerste ochtend trouwens je ontbijtmand komen halen. In het winkeltje vind je onder andere vers brood, een paar streekproducten en een aantal lekkere frisse biertjes.
Paarden

Paarden

Deze laatste is niet echt een ‘gebod’, maar eerder een tip: ga zeker eens een kijkje nemen bij de paardenstallen! De Warre is namelijk in de eerste plaats nog steeds een trainingscentrum voor paarden, waar ook wedstrijden worden gehouden. Er zijn ook pony’s voor de kinderen - niet alleen om te aaien, maar ook om mee te gaan rijden!