Hoe geraak ik er het best?

Map Nutchel

Met de auto

De Warre ligt in Neeroeteren, een deelgemeente van Maaseik, en is dus goed met de auto bereikbaar vanuit zowel België, Nederland als Duitsland. Vanuit het centrum van Neeroeteren is het nog zo’n 5 minuutjes rijden richting Berg. Het precieze adres is Ketelstraat 77, 3680 Maaseik. Reken 1u15 vanuit Brussel, 1u30 vanuit Keulen en een klein uur vanuit Eindhoven - weliswaar telkens zonder verkeer gerekend.

Met het openbaar vervoer

Neem de trein tot in het station van Genk. Daar kan je bus 11 richting Maaseik nemen, tot aan de halte “Neeroeteren Op den Berg”. Van daaruit is het nog 10 minuutjes stappen naar De Warre.

Contacteer ons

Als je nog vragen hebt: stuur ons even een mailtje via contact@nutchel.be !

Praktische info

Aankomst

Inchecken is mogelijk tussen 15:00 uur en 18:00 uur*. De Schelfhout familie zal je tussen deze tijden verwelkomen. Mocht je onverhoopt vertraagd zijn, dan vragen we je vriendelijk om je gastvrouw/heer op te hoogte te stellen door even te bellen op nummer +32 (0)89 85 23 16. We verzoeken je om niet te laat aan te komen, zodat je de tijd hebt om je goed te installeren in je cabin en de houtkachel aan te steken. En zeg nu zelf, die mooie zonsondergang wil je toch ook niet missen? Als je niet eerder dan 18:00 kunt inchecken, dan is dat mogelijk om in te checken door middel van een 'self-check-in'. Omdat er niemand aanwezig zal zijn om je naar de cabin te brengen en het domein vrij donker is, adviseren je om toch op tijd aan te komen indien mogelijk. Mocht je echter graag willen dat er toch iemand aanwezig is dan zal er een extra €30 worden aangerekend.

*De check-in op feestdagen zal plaatsvinden tussen 09:00 en 11:00 uur.

Parking & toegang tot je Cosy Cabin

Zodra je aankomt zal je een grote parkeerplaats zien. We vragen je de auto daar ook achter te laten en niet verder het terrein op te rijden, om de natuurlijke omgeving zo min mogelijk te verstoren. Je gastvrouw/heer zal je vanaf de parkeerplaatst, samen met je bagage, met een elektrische golfkarretje tot aan je Cosy Cabin brengen.

Vertrek

De dagen zullen sneller voorbij gaan dan je denkt. Je zal al terug op weg naar huis zijn, voor je eigenlijk weg wilde. Uitchecken kan tot 10:30 uur op de dag van vertrek. Het is mogelijk om een dagje eerder uit te checken (op bijvoorbeeld zondag als je een weekend bij ons verblijft), maar dit moet wel even in overleg met je gastvrouw/heer van de familie Schelfhout gebeuren. Je kan dan de sleutel van je cabin houden zodat je zelf kan bepalen wanneer je naar huis gaat, en wanneer je vertrekt kan je simpelweg de sleutel in de cabin achterlaten. Een eventuele openstaande rekening kan die dag tussen 9:00 en 10:30 worden betaald. Als de checkout veel later gebeurt dan 10:30 uur, kan er €60 extra aangerekend worden.

Je cabin

We rekenen je geen extra kosten aan voor het schoonmaken. Maar we vragen je wel om je Cosy Cabin in dezelfde staat achter te laten als dat je hem gekregen hebt. Hiervoor vind je gedetailleerde richtlijnen in je reisfolder.

Wi-Fi (Wat-fi?)

Natuurlijk hebben we geen Wi-Fi in de Cosy Cabins, en dat was uiteraard een heel bewuste keuze ;) Als je toch snel even online wil gaan, kan dat op de Wi-Fi in de Cosy Tipi. Als het zou zijn om een online game op je smartphone of tablet te spelen, raden we je weliswaar aan om eens iets anders te proberen: er ligt een hele hoop gezelschapsspelletjes in de Cosy Tipi.

Huisdieren

Je mag je huisdier zeker meenemen naar je Cosy Cabin, maar we rekenen hier wel een kleine kost voor aan, te betalen bij het reserveren (€10 per dag). Let wel goed op je huisdier tijdens je verblijf, omdat er heel wat andere dieren op het domein leven. Als jouw huisdier overlast veroorzaakt, behoudt de familie Schelfhout het recht om u te vragen het naar een plaatselijke dierenopvang te brengen. Maximum 1 huisdier per Cosy Cabin. Let op: niet in alle cabins zijn huisdieren toegestaan. Als het niet mogelijk is om een huisdier bij de cabin te reserveren dan is in die cabin geen huisdier toegestaan.

Wat neem ik mee?

Vergeet je valies niet te maken!

Er zijn een paar dingen die je best meeneemt als je naar De Warre komt, klik hier voor onze tips!