Hoe geraak ik er het best?

Map Nutchel

Met de auto

Het Warredal (De Warre op Google Maps) ligt in Neeroeteren, een deelgemeente van Maaseik, en is dus goed met de auto bereikbaar vanuit zowel België, Nederland als Duitsland. Vanuit het centrum van Neeroeteren is het nog zo’n 5 minuutjes rijden richting Berg. Het precieze adres is Ketelstraat 77, 3680 Maaseik. Reken 1u15 vanuit Brussel, 1u30 vanuit Keulen en een klein uur vanuit Eindhoven - weliswaar telkens zonder verkeer gerekend.

Met het openbaar vervoer

Neem de trein tot in het station van Genk. Daar kan je bus 11 richting Maaseik nemen, tot aan de halte “Neeroeteren Op den Berg”. Van daaruit is het nog 10 minuutjes stappen naar Het Warredal.

Contacteer ons

Als je nog vragen hebt: stuur ons even een mailtje via contact@nutchel.be !

Praktische info

Aankomst

Inchecken is mogelijk tussen 15:00 en 19:00 uur, en tussen deze tijden zal het team van domein Het Warredal je verwelkomen! Mocht je onverhoopt vertraagd zijn, dan vragen we je vriendelijk om het team van Het Warredal op te hoogte te stellen door even te bellen op nummer +32 (0)89 85 23 16.

Als je niet tussen de standaard check-in tijden aan kunt komen, dan is er de mogelijkheid om een Late Check-in optie te boeken voor €40. Deze optie geeft je de mogelijkheid om later in de avond aan te komen, tussen 20:00 en 22:00 uur, en als onderdeel van deze service zullen we je cabin gezellig maken; we zullen de houtkachel aanmaken en enkele olielampen aansteken zodat je direct kunt genieten! Zorg er wel voor dat je incheckt voor 22:00 uur, want na die tijd is het niet meer mogelijk om in te checken. Om deze Late Check-in optie te boeken, selecteer de optie tijdens het maken van je reservering. 
We raden je echter aan om tussen de normale check-in tijden te arriveren, zodat je genoeg tijd hebt om je te settelen in je cabin, het houtvuur zelf aan te steken, en vooral de mooie zonsondergang over Het Warredal te aanschouwen!

Parking & toegang tot je Cosy Cabin

Zodra je aankomt zal je een grote parkeerplaats zien. We vragen je de auto daar ook achter te laten en niet verder het terrein op te rijden, om de natuurlijke omgeving zo min mogelijk te verstoren. Je gastvrouw/heer zal je vanaf de parkeerplaats, samen met je bagage, met een gemotoriseerd treintje tot aan je Cosy Cabin brengen. Om de rust te bewaren, zal je na 20:00 uur met een elektrische golfkarretje tot aan je Cosy Cabin gebracht worden.

Vertrek

De dagen zullen sneller voorbij gaan dan je denkt. Je zal al terug op weg naar huis zijn, voor je eigenlijk weg wilde. Uitchecken kan tot 10:30 uur op de dag van vertrek. Het is mogelijk om een dagje eerder uit te checken (op bijvoorbeeld zondag als je een weekend bij ons verblijft), maar dit moet wel even in overleg met je gastvrouw/heer van de familie Schelfhout gebeuren. Je kan dan de sleutel van je cabin houden zodat je zelf kan bepalen wanneer je naar huis gaat, en wanneer je vertrekt kan je simpelweg de sleutel in de brievenbus bij de receptie doen. Een eventuele openstaande rekening kan die dag tussen 9:00 en 10:30 worden betaald. Als de checkout veel later gebeurt dan 10:30 uur, kan er €60 extra aangerekend worden.

Je cabin

We rekenen je geen extra kosten aan voor het schoonmaken. Maar we vragen je wel om je Cosy Cabin in dezelfde staat achter te laten als dat je hem gekregen hebt. Hiervoor vind je gedetailleerde richtlijnen in je reisfolder.

Wi-Fi (Wat-fi?)

Natuurlijk hebben we geen Wi-Fi in de Cosy Cabins, en dat was uiteraard een heel bewuste keuze ;) Als je toch snel even online wil gaan, kan dat op de Wi-Fi in de Cosy Tipi. Als het zou zijn om een online game op je smartphone of tablet te spelen, raden we je weliswaar aan om eens iets anders te proberen: er ligt een hele hoop gezelschapsspelletjes in de Cosy Tipi.

Huisdieren

Je mag je huisdier zeker meenemen naar je Cosy Cabin, maar we rekenen hier wel een kleine kost voor aan, te betalen bij het reserveren (€10 per dag). Let wel goed op je huisdier tijdens je verblijf, omdat er heel wat andere dieren op het domein leven. Als jouw huisdier overlast veroorzaakt, behoudt de familie Schelfhout het recht om u te vragen het naar een plaatselijke dierenopvang te brengen. Maximum 1 huisdier per Cosy Cabin. Let op: niet in alle cabins zijn huisdieren toegestaan. Als het niet mogelijk is om een huisdier bij de cabin te reserveren dan is in die cabin geen huisdier toegestaan.

Wat neem ik mee?

Vergeet je valies niet te maken!

Er zijn een paar dingen die je best meeneemt als je naar Het Warredal komt, klik hier voor onze tips!