PRAKTISCHE INFORMATIE

ELZAS

hoe te bereiken ?

Go back-to-basic

Odoo • Picture

met de auto

Nutchel forest village L'Alsace is gelegen in Plaine (Frankrijk) waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto vanuit België, Duitsland, Luxemburg of zelfs Frankrijk. Het exacte adres is Route de Salm 724, 67420 Plaine, Frankrijk

OPENBAAR VERVOER

Het dorp Plaine ligt het dichtst bij ons landgoed en wordt bediend door verschillende treinen in Frankrijk. Het dichtstbijzijnde treinstation voor Plaine is Saint-Blaise-la-Roche (3,3 km van ons landgoed) :

  • Paris Gare de l’East ICE n°9563 to Strasbourg – Strasbourg TER n°831830 naar Saint-Blaise-la-Roche 

  • Nancy TER n°834121 naar Saint-Dié-Des-Vosges – Saint-Dié-Des-Vosges TER N°831825 to Saint-Blaise-la-Roche 

  • Strasbourg TER n°831816 via Saint-Dié-Des-Vosges naar Saint-Blaise-la-Roche 

  • Strasbourg TER N°831820 via Saales naar Saint-Blaise-la-Roche 

  • Strasbourg TER n°831830 naar Saint-Blaise-la-Roche 

PRAKTISCHE INFORMATIE

aankomst

Inchecken is mogelijk tussen 16 en 19.30 uur. Als je vast komt te zitten in een file en dus vertraging oploopt, bel ons team ter plaatse dan even op +33 367 10 45 33 om te informeren.

Als je niet kan arriveren tussen de standaard check-in uren, heb je de mogelijkheid om een late check-in optie te boeken tegen een vergoeding van €40. Deze service geeft je de mogelijkheid tot 22 uur aan te komen. Als onderdeel van deze service zullen wij je cabin gezellig maken, de houtkachel aanzetten en een paar olielampen aansteken, zodat je meteen op je gemak bent! Check-in na 22 uur is niet mogelijk.

PARKING & CABIN toegang

Parkeerplaatsen zijn voorzien naast het Cosy Chalet. Wij verzoeken je vriendelijk het auto daar te laten staan en niet verder het terrein op te rijden.

VERTREK

Uitchecken is mogelijk tot 11 uur 's morgens. Het is ook mogelijk om een dag eerder uit te checken (bijvoorbeeld op zondag als je een weekend verblijft), maar de prijs van je reservering wordt hierdoor niet beïnvloed. Je behoudt de toegang tot je cabin zodat je zelf kan beslissen wanneer je terug naar huis gaat. En wanneer je dan vertrekt, laat je de sleutel gewoon achter in de brievenbus bij de receptie. Als er nog een openstaand saldo te betalen is voor vertrek, kan je dat doen tijdens de openingsuren van de receptie.

SCHOONMAKEN VAN je CABIN

Wij verzoeken je vriendelijk om de cabin in dezelfde staat achter te laten als je hem heeft aangetroffen. Indien je de cabin in een ongepaste staat achterlaat, hebben wij het recht extra kosten aan te rekenen.

WI-FI (UHM… WAT?)

Natuurlijk hebben we geen wifi in de cabins, dat zou een beetje het doel voorbij schieten ;)

HUISDIEREN

Huisdieren zijn toegestaan in onze Classic voor 4 en Classic voor 6 cabins. We vragen een toeslag, te betalen op het moment van de boeking. Hou je huisdieren tijdens het verblijf goed in het oog, want er leven ook andere dieren op het domein. Als je huisdier overlast veroorzaakt, hebben wij het recht je te vragen het naar een plaatselijke kennel te brengen.

ASSISTENTIE TER PLAATSE

In geval van nood of vragen tijdens je verblijf, kan je altijd bij ons team ter plaatse terecht. Het telefoonnummer zal je bij aankomst worden meegedeeld.

contActeer ons   

Als je vragen hebt, stuur ons dan een e-mail naar info@nutchel.be

Go back-to-basic

Odoo • Picture

BEREID JE VOOR OP JE VERBLIJF

Er zijn een paar dingen die je mee moet nemen als je Nutchel bezoekt, klik hier voor onze tips!