5 redenen waarom een midweek verblijf beter is dan je denkt
The Nutchel Journal

5 redenen waarom een midweek verblijf beter is dan je denkt

Geschreven door Catarina

Stel je voor: je pakt je tas, gooit hem in de auto en daar ga je! Er gaat niets boven een ongepland avontuur. Neem dit jaar de tijd en plan een spontaan midweekverblijf in de Belgische Ardennen of in de Franse Elzas. Werk kan wachten, toch?

Overtuiging nodig? Hier zijn 5 redenen waarom een midweek verblijf beter is dan je denkt!  


Odoo • Image and Text


VERMIJD DE DRUKTE VAN HET WEEKEND

De beste attracties zijn vaak ook het populairst. Logisch natuurlijk, deze plaatsen zijn geweldig en daarom willen veel mensen ze ervaren. Door de week is de kans echter groot dat er een stuk minder mensen op bezoek gaan en dat is precies wanneer jij er bent, en al die ongelooflijke plekken ziet en ervaart!

Een wandeling door de prachtige bossen is een unieke ervaring waar je helemaal tot rust kunt komen en je hoofd leeg kunt maken. Het is echter moeilijk om jezelf echt onder te dompelen in de natuur wanneer je een pad deelt met veel andere wandelaars. Als je echter door de week verblijft, kan je 100% genieten van het adembenemende uitzicht omdat je de drukte vermijdt.


JE WERKT IN HET WEEKEND 

Weekenden worden automatisch geassocieerd met korte vakanties. Maar wie zegt dat het weekend uitsluitend op zaterdag en zondag moet zijn? In feite werkt niet iedereen volgens het traditionele maandag-tot-vrijdag model. Van gezondheidspersoneel tot luchthavenpersoneel, er zijn veel mensen met verschillende werktijden. Geldt dat voor jou? Dan is een midweek verblijf in onze Cosy Cabins de perfecte gelegenheid om te ontspannen! Zelfs als je het weekend vrij bent zijn er nog genoeg redenen waarom some een midweek verblijf een goede optie is. 😊


GA OP EEN WELVERDIENDE BABYMOON

Een paar dagen in een Cosy Cabin geeft je de mogelijkheid om je batterijen op te laden voor het nieuwe avontuur dat voor je ligt. Na alle stressvolle momenten en een wellicht spannende tijd, is een babymoon ideaal om de magie van de natuur te voelen voordat de baby wordt geboren. Ontspan op de comfortabele bank of trakteer jezelf op een wandeling door het bos. Wat je ook kiest, je vindt de rust die je nodig hebt!

Of je nu gewoon wilt ontspannen en ontstressen of een beetje romantiek wilt injecteren voor de komst van je nieuwe baby, een midweekverblijf is de juiste keuze!


VERHOOG JE PRODUCTIVITEIT

Heb je behoefte aan een verandering van jedagelijkse werk routine? Ruil je bureau in voor een Cosy Cabin midden in de natuur! Een weekendje weg in een van onze forest villages betekent dat je het kantoor inruilt voor een adembenemend uitzicht. Voor een korte tijd je werkomgeving veranderen kan een positief effect hebben op je welzijn en je nieuwe inspiratie laten opdoen. 

Geen zorgen, er is een 3G/4G mobiel netwerk in onze forest villages zodat je zorgeloos kunt werken!  

Odoo • Image and Text

VERLENG JE WEEKEND
 

Een lang weekend is een prima alternatief voor een week vakantie! Plan een lang weekend en trakteer jezelf op een kleine pauze van het werk in een Cosy Cabin. Je gaat ontspannen en verfrist weer aan het werk!


Nu je alle ontspannende voordelen van een midweek verblijf kent, bent je klaar om jezelf op een glamping-verblijf te trakteren? Je kan een midweekverblijf boeken voor 2 of 4 nachten (maandag t/m woensdag, woensdag t/m vrijdag en van maandag t/m vrijdag). 

Tijdelijke aanbieding: gebruik code MIDWEEK en ontvang 15% korting op uw midweek verblijf! (geldig op midweek verblijven met een check-in datum voor 01/07)


Herinneringen van het Nutchel team

"Als wij tijdens een midweek niet volgeboekt zijn, verblijf ik soms in een van onze cabins en werk ik daar vanuit. Het is een geweldige manier om wat diversiteit aan mijn werkdagen toe te voegen, en midden in de natuur te zijn geeft echt nieuwe energie en inspiratie."

- Ineke, Digital en Social Media Manager bij Nutchel

Odoo • Image and Text
Earth day: onze acties voor het behoud van de natuur