Begin de lente goed
met een verblijf bij Nutchel

De winter is definitief voorbij en het is tijd om aan een frisse start te denken! Wat is er verfrissender na al die maanden van negativiteit dan een uitstapje naar de buitenlucht? Laat de dagelijkse stress en drukte achter u en geniet van een mooie boswandeling en de ontspannen sfeer op ons forest camp Les Ardennes. Deze lente hebben we meer dan ooit behoefte om ons opnieuw te verbinden met onszelf, onze geliefden en de natuur.
Laten we dit waar maken en boek uw verblijf in één van onze Cosy Cabins, we hebben nog beschikbaarheid voor mei en juni.

Hier zijn 3 redenen waarom een lenteverblijf in onze Canopy Cabin de perfecte match voor u zou zijn:
1) You are in need of a break from everything that stresses you and just want to sit back and relax? Our Canopy Cabins offer vide views on the surrounding area, so you can be mindful and breathe in every moment whilst enjoying the wide view and focus on nothing but yourself.

2) U moet uw vitamine D niveau weer opladen en bent wanhopig op zoek naar een rustige plek om te genieten van de zonnestralen van de lente? Al onze 3 Canopy Cabins hebben een dakterras waar u kunt chillen in de hangmat en de zon op uw gezicht kunt laten schijnen, in alle rust en kalmte.
3) Als u een fan bent van sterrenkijken, kampvuurnachten en heerlijke BBQ's met uw geliefden, hier is het ding: Al onze Cosy Cabins hebben hun eigen buiten gas BBQ. Bestel een heerlijk barbecuepakket via onze website of aan de receptie op het domein en geniet van lokaal kwaliteitsvol eten.

Nou, dat klinkt als een plan om meteen aan de lente te beginnen, nietwaar?

Het beste uit de herfst halen