De Zomer is ons favoriete seizoen, en jij?
The Nutchel Journal

DE ZOMER IS ONS FAVORIETE SEIZOEN? EN JIJ?

Geschreven door Catarina

Van 21 juni t/m 23 september is het officieel zomer! Warmere temperaturen, blauwe luchten, langere dagen: dit is het seizoen van grote geluksmomenten en om meer buiten te leven onder de warme stralen van de zon! Nog maar een maand te gaan voordat de zomer begint, dus waarschijnlijk ben je al volop bezig met het plannen van je zomervakantie! 

Er zijn veel manieren om eropuit te gaan en te genieten van alles wat Moeder Natuur te bieden heeft. Heb je nog wat inspiratie nodig voor zomeractiviteiten? Ontdek onze favoriete dingen om te doen rond onze forest villages tijdens dit mooie seizoen! 😊 


Odoo • Image and Text


GENIET VAN EEN BBQ EN ONTBIJT IN DE BUITENLUCHT

Heb je ook wel eens het gevoel dat je meer energie hebt op dagen dat je naar buiten gaat? Het is waarschijnlijk niet je verbeelding. Het is bewezen dat jezelf onderdompelen in de natuur je energieniveau verhoogt! Dus breng zoveel mogelijk tijd buiten door als je kunt. Waarom geniet je niet van jeontbijt en BBQ op het terras van je Cosy Cabin?

Luister naar de zingende vogels en geniet van de warme zonnestralen op jegezicht terwijl je je ochtendkoffie drinkt, klinkt heerlijk, nietwaar? Begin uw dag goed met onze heerlijke ontbijtmanden op uw buitenterras!

Zomertijd betekent ook BBQ tijd! Wist je dat elke Cosy Cabins een BBQ op het terras heeft? Laat je barbecue kunsten zien aan vrienden of familie, neem een glas wijn en geniet van de heerlijke producten in onze BBQ mand.


STARGAZING

In ons forest village Alsace vind je een “stargazing bankje” die een onvergetelijke nachtelijke activiteit aan je verblijf zal toevoegen! Ga zitten en bekijk de wonderen van de hemel. Met wat geduld en een beetje geluk zie je misschien zelfs een vallende ster , zodat je een wens mag maken. Maak je geen zorgen, als het 's nachts te koud wordt, kan je een deken uit je cabin pakken. MARSHMALLOWS ROOSTEREN BOVEN HET VUUR

Niets is zo leuk als het maken van s'mores. Bij Nutchel, zijn we echte marshmallow en chocolade liefhebbers! Geen wonder dat we graag s'mores grillen boven het kampvuur die net naast ons Chalet ligt. Haal een s'mores box in de Cosy Chalet en begin met roosteren!

Hoe maak je s'mores : Pak 2 crackers, plaats een stuk chocolade op een van de crackers, en rooster twee marshmallows boven het vuur totdat ze een knapperige laagje krijgen en lekker zacht zijn van binnen. Leg vervolgende de marchmallows op de chocolade, en leg de cracker er bovenop zodat er een soort sandwich ontstaat. Door de warmte van de marshmallow zal de chocolade een beetje smelten. Et voilà, geniet van je smakelijke traktatie!

Odoo • Image and Text

ACTIVITIES AROUND OUR FOREST VILLAGES
 

Op onze beide forest villages zijn er tal van activiteiten te doen in de omgeving. Hier zijn enkele van onze favoriete activiteiten voor de zomer in elk domein!

Les Ardennes

Ga kajakken: In het stadje Chiny, in de provincie Luxemburg, kun je kajaks en kano's huren  voor gebruik op de Semois. Geniet met vrienden of familie van een kajaktocht op de Semois - de perfecte manier om de prachtige landschappen van de vallei en de Belgische Ardennen in je op te nemen. 

Trek je beste wandelschoenen aan en ga picknicken te midden van de prachtige bossen die het domein omringen. Alles smaakt beter buiten, nietwaar?

Maak een fiets- of wandeltocht: Gelegen in een prachtige weelderige en groene omgeving in het hart van de Belgische Ardennen, biedt ons forest village Les Ardennes tal van mooie wandel- en fietspaden in de omgeving. Je vindt er verschillende wandelpaden met beekjes waar je op een warme zomerdag je voeten in kunt onderdompelen!


Alsace 

Go to theAventure Park Pierre-Percée”:  there are plenty of activities: zipline over the lake, bungee jumping, catapult, and much more. The ideal place to spend an unforgettable emotion-packed day for all adventure-lovers!

Play Badminton: During your stay, you can go to the Chalet to borrow sports equipment such as Badminton rackets. If you haven’t played the great backyard game of badminton in a while, now is the time to remind yourself what a classic fun family game it is! Get ready for some summertime fun!

Ga naar de waterval van Molières:  De waterval van de Molières is de perfecte plek om te ontspannen en weer in contact te komen met de natuur. Als je toch in de buurt bent, kan je ook de prachtige "Les jardins de Callunes" bezoeken, slechts een paar kilometer verderop! 

Maak een fietstocht of een wandeltocht: Gelegen in een heuvelachtig landschap tussen de Rijn en de Vogezen, biedt het gebied rond ons forest village Alsace tal van prachtige fiets- en wandelpaden. Stap even uit je Cosy Cabin en geniet van de prachtige natuur om je heen!

Ontdek meer activiteiten rond Alsace


Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture


Nu je weet wat onze forest village allemaal te bieden hebben tijdens de zomer, ben je klaar om op een zomers microavontuur te gaan ? We kijken ernaar uit je te verwelkomen!


Herinneringen van het Nutchel team

"Back in 2020, Julie and I spent the day at Martelange during the summer to test out a few bike trails. We took advantage of the lovely sunny day and spent some time outside after our bike ride. In the evening we grilled marshmallows by the fire pit and even saw some fireflies! It was absolutely beautiful!”

- Carrie & Julie from Marketing team

Odoo • Image and Text
5 redenen waarom een midweek verblijf beter is dan je denkt