Fietsen: een nieuwe manier om de verbinding te vinden
The NUTCHEL JOURNAL

FIETSEN: EEN NIEUWE MANIER OM DE VERBINDING TE VINDEN

Geschreven door Catarina

Nu de dagen langer worden en de planten beginnen te bloeien, is dit de beste tijd van het jaar om op de fiets te steppen. Spring op je fiets en rij naar een nieuwe (afgelegen) en spannende locatie. Dit gevoel van vrijheid kan je alleen vanuit het zadel van een fiets voelen. Voel de wind in je haar en de dopamine in je aderen wanneer je in de buitenlucht fietst en geniet van de schilderachtige uitzichten om je heen.

Odoo • Image and Text


ONZE PHILOSOPHIE

Bij Nutchel kan je even ontsnappen aan het dagelijkse leven, creëer je eenvoudige emoties en kom je weer in contact met wat er echt toe doet. Dit is een soortgelijk gevoel wat fietsliefhebbers hebben wanneer zij aan het fietsen zijn. Op de fiets voel je een soort magie en zijn je gedachten lichter. Je wordt onderdeel van je omgeving en je voelt je verbonden met de natuur om je heen.HOE KAN JE OP DE FIETS DE VERBINDING VINDEN MET DE NATUUR? 

Door een paar uur op fietspaden door te brengen, kun je ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven door contact te maken met de natuur. De vrijheid die je ervaart tijdens het fietsen in de natuur kan je eraan herinneren hoe groot de wereld is en aan alle dingen om dankbaar voor te zijn.

Neem de tijd om de uitzichten, de geuren en de geluiden van de natuur in je op te nemen terwijl je fietst. Besteed aandacht aan wat er om je heen is en breng je zintuigen tot leven. Omarm de natuur vanwege haar schoonheid, zelfs als er een spetter modder of regen op je gezicht valt! Neem het allemaal in je op en vertraag jezelf.  


DE BELGISCHE ARDENNEN EN FRANSE ALSATISCHE HEUVELS - EEN PERFECTE FIETSBESTEMMING:
 
Of je nu op ons domein in de Elzas of in de Ardennen verblijft, het zijn beide de perfecte locaties om een paar dagen een pauze te nemen en nieuwe energie op te doen in het hart van de natuur. Elke regio heeft een grote diversiteit aan landschappen. Of je nu een beginner bent of een meer ervaren fietser, je zal een verscheidenheid aan routes kunnen vinden om elke regio in je eigen tempo te ontdekken, afhankelijk van je smaak en capaciteiten. Tijdens je fietstocht zal je ansichtkaartachtige landschappen ontdekken.

GEWELDIGE FIETSROUTEN IN DE OMGEVING VAN FOREST VILLAGE LES ARDENNES EN ALSACE:

Alsace: Circuit vélo C20 (duur = 1 dag, 47km)

Tussen water en cultuur leidt deze route door het vorstendom Salm naar twee prachtige vijvers midden in een prachtig bos. De route leidt naar verschillende kleine dorpjes en gehuchten van de Bruche-vallei (Champenay, Saulxures, Poutay...) waar je prachtige bossen doorkruist en eeuwenoude weiden ontdekt. Ten slotte volgt de route de kronkelende bochten van de Bruche tussen Fouday en Rothau.

Les Ardennes: CyclOLégendes 2 (duur = 1 dag, 58km)

Het circuit vertrekt vanuit het natuurpark in Martelange (Maison du parc naturel) en doorkruist de gemeenten Martelange, Habay en Fauvillers. De route begint langs de rivier de Sûre en je doorkruist prachtige bossen tijdens deze rit van 58 km.GA OP FIETSAVONTUUR BIJ NUTCHEL!

Open het gordijn in je cosy Cabin en bewonder de natuur waarin je wakker wordt. Na een goede nacht slapen, ga op avontuur en ontdek de omgeving per fiets. Onze beide forest villages zijn gelegen in het hart van een prachtig natuur, met talloze fietspaden en adembenemende uitzichten, ideaal om te fietsen! Neem de tijd om op micro-avontuur te gaan voor een paar dagen, alleen of met de mensen wie je liefhebt. Onze teams ter plaatse staan klaar voor je om routes aan te bevelen, en er zijn flyers beschikbaar met meer informatie over de fietsroutes.

Odoo • Image and Text


Dus of je nu een iets langzamer gaat fietsen zodat je meer van de natuur in je op te kan nemen, we hopen dat je ongeacht het niveau, het terrein en met wie je fiets, veel plezier op je fiets kunt vinden. Veel fietsplezier!


Herinneringen van het Nutchel team

"Toen ik net aan de slag was gegaan bij Nutchel kreeg ik de mogelijkheid om een fietstocht te doen in de omgeving van Les Ardennes. Wat een leuke en mooie manier om de omgeving te verkennen! Het is ook een perfecte manier om nieuwe collega's te ontmoeten. Ik zou het zeker aanraden!"

- Julie, Product Manager bij Nutchel

Odoo • Image and Text
Lente bij Nutchel Les Ardennes