Het beste uit de herfst halen
The Nutchel Journal

VAKANTIE MET JE GELIEFDEN

Geschreven door Catarina

Binnenkort is het weer zover: Kerstmis. Een feest van liefde en (oorspronkelijk) ontspanning, zeker en vast. Maar zijn we niet allemaal een beetje nerveus als het gaat om het voorbereiden van de lekkerste kerstkalkoen, de aankopen van cadeautjes voor de familie en het wringen in die strakke fancy jurk? Zou het dan niet handig zijn om een paar dagen voor de kerstmarathon te ontkoppelen en te genieten van de rust in de natuur?

Laten we het zo zeggen: een korte vakantie bij Nutchel is perfect voor een pre-kerstvakantie! Voor het vuur zitten met je favoriete wollen sokken en een warme chocolademelk, wandelen door de kleurrijke natuur en gewoon genieten zonder de verplichtingen. Heerlijk toch?  Of je nu met z'n tweeën bent of met je partner en je kinderen, een korte vakantie bij Nutchel helpt iedereen te ontspannen en tot rust te komen.

Odoo • Image and Text

Herinneringen voor altijd

Opstaan na een ideale nachtrust, samen ontbijt maken, uitgebreide wandelingen in de natuur waarbij jong en oud op ontdekkingstocht gaan, spelletjesavonden en een Halloweenverhaal op het einde - een gezinsvakantie kan toch niet beter?  

De herfst en de winter zijn trouwens perfect om wilde dieren te observeren. En we weten uit eigen ervaring dat er rond onze Cosy Cabins een of twee vossen en veel eekhoorns rondlopen 😉 Met onze DIY My Nutchel activiteit is er niet alleen voor natuurliefhebbers, maar ook voor creatieve geesten altijd iets te doen. Liefdevol voorbereid door ons team, kan je bij de My Nutchel activiteit knutselen met natuurlijke materialen die je in de omgeving van je cabin vindt. En voor degenen die van water houden: Tijdens het koude seizoen hoeft je niets te missen. Onze cabins met hot tub zijn absolute bestsellers en een welkome aanvulling op een spannende dag in de natuur.

Gelukkig gezinnetje - de eerste vakantie met je baby

De dagelijkse routine als jong gezin kan overweldigend zijn. Je moet wennen aan het nieuwe ritme en de vele taken. Vakantie is een no-go omdat je je baby en de huishoud moet regelen? Dit moet niet zo! Wat denk je over een korte reis voor de verandering die niet stressvol is en niet veel organisatie vergt?

Gewoon het essentiële inpakken (klik hier voor onze paklijst)en daar ga je dan, naar je Cosy Cabin midden in de prachtige natuur. De eerste vakantie met een baby zou niet relaxter kunnen zijn. Het zachte licht in onze cabins en de aangenaam warme temperaturen door het regelmatige onderhoud van de houtkachel maken een reis naar onze domeinen geschikt voor iedereen, zelfs voor baby’s.

Odoo • Image and Text
Odoo • Image and Text

Verliefd worden

Stress op het werk en talloze afspraken in het weekend, er blijft nauwelijks tijd over voor romantisch samenzijn! Maar om ons dagelijks leven zowel op het werk als in onze privézaken aan te kunnen, hebben we juist zulke momenten van samenzijn met onze partner nodig. Alleen maar oog hebben voor je liefde (en onze gezellige cabins): Boek nu je romantisch getaway voor twee, of verras met een cadeaubon en plan je korte vakantie wanneer het je het beste uitkomt.  

Zoals je ziet, is er in november veel meer te ontdekken dan alleen regen en mist. Een pre-kerstvakantie om je te concentreren op de eenvoudige maar belangrijke dingen in het leven zou een plaatsje moeten krijgen in ieders agenda.  

Nou, wat doe je hier nog? Ga naar onze reserveringspagina! We kijken ernaar uit je te verwelkomen bij Nutchel, of als koppel, jong gezin met baby of gezin met meerdere kinderen. Nutchel is voor iedereen!


Herinneringen van het Nutchel team

"Er is iets magisch aan de eerste grote sneeuwval. Elk jaar zorgt dit voor een enorm plezier bij mij! Daarom probeer ik me altijd de tijd te nemen voor een wandeling in het bos als alles bedekt is met sneeuw en het buitenleven transformeert." 

- Catarina, Marketing Trainee bij Nutchel

Odoo • Image and Text
Pasta met champignons en pompoen