Lente bij Nutchel Alsace
The NUTCHEL JOURNAL

ONZE HIGHLIGHTS OM VAN UW VERBLIJF

IN DE ELZAS TE GENIETEN

Geschreven door Julie

De donkere wintermaanden maken plaats voor de lentezon en de natuur pronkt weer met haar prachtige kleuren. Wat is het toch heerlijk om naar buiten te kunnen gaan en diep de frisse lucht in te ademen, nietwaar? 

De Elzas heeft in de lente zoveel te bieden en daarom hebben wij de leukste activiteiten geselecteerd in de buurt van ons forest village in deze speciale tijd van het jaar.


Odoo • Image and TextTIPS OM volop VAN UW LENTEVERBLIJF TE GENIETEN 

Onze Cosy Cabins zijn de perfecte tiny houses om een pauze te nemen van uw drukke dagelijkse leven en even terug naar de basis te gaan. Maar wist u dat onze cabins ook een ideaal startpunt zijn om de Elzas te ontdekken? Ga op een microavontuur tijdens uw voorjaarsvakantie bij Nutchel! 


Het Nutchel-fitnesscircuit

Wilt u uw dag zo positief mogelijk beginnen en optimaal kunnen profiteren van uw Nutchel-verblijf? Het is bewezen dat lichaamsbeweging uw lichaam helpt om endorfines, ook wel bekend als de "gelukshormonen", vrij te maken die bijdragen aan uw dagelijkse fysieke en mentale welzijn. Trek uw sportschoenen aan, doe een warm-up op uw terras en ga klimmen, springen en rennen op ons fitnesscircuit! 😉 

De Donon berg

Kom meer te weten over de verhalen van de Donon tijdens een wandeling naar deze top van Basses-Vogezen. Als u eenmaal op de top van de Donon bent aangekomen, zal u een oud gebouw vinden dat tijdens de Eerste Wereldoorlog door de Duitse soldaten is gebouwd, vanwaar u het prachtige uitzicht heeft over de heuvels van de Elzas. Een must-see voor alle liefhebbers van geschiedenis, wandelen en prachtige landschappen! 

Straatsburg en het Europees Parlement

Waarom profiteert u niet van uw verblijf in Nutchel om de hoofdstad te verkennen en een ander aspect van het leven in de Elzas te ontdekken? Ondanks dat Straatsburg bekend staat als de “hoofdstad van Kerstmis”, zal Straatsburg u net zo betoveren tijdens het lenteseizoen: ga wandelen in de bloeiende parken, en bewonder de bijzondere architectuur in “Petite France” die na de winter weer tot leven komt. Profiteer van uw stedentrip door een rondleiding door het Europees Parlement te boeken, dat elk jaar in mei wordt gevierd door de inwoners van Straatsburg.


Het blotevoetenpad bij Oberhaslach

Op de terugweg vanuit Straatsburg, stop bij het dorp Oberhaslach, doe eens gek en trek uw schoenen uit! Op dit pad van 400 meter loopt u op blote voeten en ervaart u compleet nieuwe sensaties: uw verbinding met de natuur zal volledig op zijn kop worden gezet, en u zal uzelf onderdeel met de natuur voelen. Wat een verfrissend gevoel! 


Kijkt u er naar uit om een paar dagen bij ons forest village Alsace te komen verblijven en op micro-avontuur te gaan in de lente? Deze regio heeft geweldige ervaringen te bieden! Wij kijken ernaar uit u daar te mogen verwelkomen!


Meer inspiratie nodig?

Ontdek onze tips voor activiteiten voor het hele jaar door in de buurt van forest village Alsace. Hier vindt u onze online kaart! 🌳

Odoo • Image and Text
Telefoonvrije momenten