Lente bij Nutchel Les Ardennes
The NUTCHEL JOURNAL

ONZE IDEEËN VOOR EEN

ONVERGETELIJK LENTEVERBLIJF BIJ NUTCHEL

Geschreven door Julie

Na regen (of sneeuw) is er weer zonneschijn! De natuur ontwaakt weer uit haar winterslaap en u kan de vogels weer horen fluiten. We kijken er naar uit om van de frisse lentelucht in te ademen en nieuwe inspiratie op te doen. En u?

De lente biedt veel mogelijkheden om actief bezig te zijn en de Ardennen te ontdekken. Ontdek onze favoriete dingen om te doen rond forest village Les Ardennes tijdens dit mooie seizoen. 

Odoo • Image and Text


GENIET VAN UW VERBLIJF BIJ NUTCHEL

De grote ramen van onze Cosy Cabins bieden u een prachtig uitzicht op de natuur die haar groene kleuren weer laat zien. Vraagt u zich af hoe u optimaal kunt genieten van uw voorjaarsverblijf bij Nutchel? Lees onze tips hieronder en ga een nieuw micro-avontuur aan! 


Vissen bij Nutchel

Heeft u ooit gedroomd van de meest rustige en serene ochtend, mijlenver verwijderd van uw drukke dagelijkse leven? Er zijn zoveel visrijke rivieren in de Ardennen, waar viskenners urenlang proberen een vis te vangen. De rivier de Sûre die langs ons domein loopt is geen uitzondering: koop uw visvergunning bij de receptie, leen gratis een van onze hengels en probeer de grootste vis van allemaal te vangen! De lentezon zal u een nieuwe boost geven, of u nu de grootste visliefhebber bent of gewoon voor het eerst probeert te vissen. Klaar, vissen maar!

Fietsen op de RAVel en het gedenkteken van Mardasson

De heuvelachtige landschappen en groene bossen van de Ardennen maken deze regio tot een van de beste Europese fietsregio’s! Stap op een van onze huurfietsen en maak een fietstocht naar Bastogne via de RAVel, een veilig fietspad langs ons forest village. Eindig deze rit met een bezoek aan het grote Mardasson-monument, dat door de VS is opgericht ter ere van de Amerikaanse soldaten die tijdens de Tweede Wereldoorlog in de Bugle Battle hebben gevochten. Dit indrukwekkende gebouw kijkt uit over de omgeving en geeft een uitzicht. Als u hier op 24 april 2022 bent, zou u zelfs de wielerwedstrijd Luik – Bastogne – Luik kunnen kruisen… Een must voor elke liefhebber van geschiedenis, fietsen en prachtige landschappen! 

Le Parc à gibier de Saint-Hubert

De lente is het geboorteseizoen voor veel bosdieren. Het park Saint-Hubert geeft je de mogelijkheid om de bosbewoners zoals herten of wilde zwijnen en hun schattige pasgeborenen van heel dichtbij te bewonderen tijdens een boswandeling. Kunt u een beter moment bedenken om meer te leren over de lokale fauna en tegelijkertijd uw kinderen te verbazen?

De Bockkazematten

Dit brede netwerk van tunnels en galerijen die direct in de rots zijn uitgehouwen, was een van de belangrijkste verdedigingslocaties van het gebied in de oorlogstijd tussen 1644 en het einde van de Tweede Wereldoorlog. Verdwaal in de galerijen, in de voetsporen van de soldaten die in deze tunnels woonden, en ontdek het prachtige uitzicht over de mooiste buurten van Luxemburg. Wat een uniek perspectief!  

Onze Cosy Cabins in bij Nutchel Les Ardennes zijn het perfecte startpunt voor een micro-avonturen en mooie ontdekkingen. We kunnen niet wachten om dit voorjaar met u te delen!


Meer inspiratie nodig?

Ontdek onze tips voor activiteiten voor het hele jaar door in de buurt van forest village Les Ardennes. Hier vindt u onze online map! 🍃

Odoo • Image and Text
Lente bij Nutchel Alsace