Moederdag
Een speciaal geschenk

Verwen je moeder deze Moederdag!

Het is voor ons allemaal een uitdagend jaar geweest, maar geven wij toe dat het vooral zwaar was voor alle moeders in de wereld. Van jongeren met thuisonderwijs, kinderopvang en thuiswerken tot entertainment van het gezin: mama's hebben de afgelopen 12 maanden alles uit de kast gehaald. Met Moederdag voor de deur is het tijd om iets terug te doen voor je moeder of moederfiguur. 

Een verblijf bij Nutchel zal je moeder doen vertragen van de dagelijkse drukte en haar opnieuw laten reconnecten met haar geliefden en alles wat belangrijk is om haar heen. Bied haar dat perfecte geschenk van mindfulness dat ze op dit moment misschien nodig heeft. Trakteer haar op een verblijf in ons forest camp Les Ardennes of koop een cadeaubon, zodat ze haar uitstapje naar de natuur kan plannen wanneer ze maar wil.


Hoe koop ik een cadeaubon?

Om een cadeaubon te kopen, kunt u contact opnemen met onze klantenservice per mail naar info@nutchel.lu

Geef de benodigde informatie door om de voucher aan te maken, zoals uw volledige naam, de naam van de begunstigde en het bedrag dat u wilt schenken. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar met een minimumbedrag van 100 € en in stappen van + 50 € (150 €, 200 €, 250€ enz.)

Zodra we uw verzoek hebben ontvangen, komt onze klantenservice zo snel mogelijk bij u terug. Houd er rekening mee dat de afhandeling van uw aanvraag 4 tot 5 werkdagen kan duren.

Hoe kan de cadeaubon worden ingewisseld?

De Nutchel-cadeaubonnen zijn geldig voor ons forest camp Les Ardennes en voor een duur van 12 maanden vanaf de datum van uitgifte. Ze kunnen alleen online op www.nutchel.be worden ingewisseld en niet voor meerdere boekingen gesplitst worden. Het inwisselen in cash is uitgesloten.
Klik hier om onze algemende voorwaarden te lezen.

Hoe ziet de Nutchel cadeaubon eruit?

De voucher is beschikbaar als digitale versie en wordt u als pdf-bestand per mail doorgestuurd.
U ontvangt ook een guide met een uitleg hoe u gemakkelijk in een paar stappen van het pdf-file een mooie envelop kunt maken.

Uw zomerverblijf
midden natuur