Pasta met champignons en pompoen
Category

Herfstrecept: Pasta met champignon en pompoen

Geschreven door Helcuisine

Wanneer je bij Nutchel verblijft, probeer dan dit heerlijke recept met de kleuren en geuren van de herfst, geïnspireerd door Helcuisine

(voor 4 personen)

Ingrediënten: ½ flespompoen, olie, zout, peper, 400 g pasta, 250 g champignons, ongeveer tien takjes peterselie

Hoe te koken:

  1. Schil en snij ½ van de muskaatpompoen in stukken. 

  2. Bak de stukken in een geoliede pan. Kruid met peper en zout. 

  3. Verhit gezouten water om de pasta te koken.

  4. Was en hak 250 g champignons fijn. Doe de champignons in de pan.

  5. Hak de peterselie fijn en voeg deze toe aan de pan.

  6. Doe 400 g pasta in de pan met water en volg de aanwijzingen op de verpakking. 

  7. Controleer de kruiden van de pan en het koken.

  8. Laat de pasta uitlekken. 

  9. Meng de pasta met de pompoenstukjes en de champignons.

  10. SMAKELIJK!

Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture
De Zomer is ons favoriete seizoen, en jij?