Uw zomerverblijf
midden natuur

Zonnestralen op je gezicht als je 's morgens wakker wordt, een heerlijk ontbijt op het terras, een leuke fietstocht of wandeling, een lekker ijsje, een verfrissend drankje, wat waterspelletjes en heel veel plezier: klinkt als zomer, toch?

Met al deze positieve vibes, waarom niet op een micro-avontuur gaan in de Belgische Ardennen? Op ons forest camp Les Ardennes, bent u uitgenodigd om van al deze zomerse dingen te genieten en u buiten te wagen om opnieuw in contact te komen met de bloeiende natuur. Creër samen met uw geliefden tal van mooie herinneringen tijdens een verblij in één van onze  Cosy Cabins. Hoe u dat doet?

Bekijk hieronder onze activiteitentips voor het perfecte zomerverblijf bij Nutchel!

• Huur één van onze kwalitatieve mountainbikes of e-bikes om een tocht te maken langs de RaVel, in de richting van Bastogne en ontdek het culturele erfgoed van de stad per fiets

• Om u na deze fietstocht op te frissen, kunt u een duik nemen in  het meer van Haute-Sûr , vlak aan de Luxemburgse grens.

• Kinderen kunnen deelnemen aan de schattenjacht Mission Loutre, georganiseerd door het  Maison du Parc Naturel du Fôret d'Anlier, op slechts enkele minuten van het domein.

• Trek je beste wandelschoenen aan en ga picknicken midden in de prachtige bossen rond het forest camp

• Neem dat ene boek mee, dat u altijd al wilde lezen, en geniet van enkele rustige momenten naast het raam van uw cabin of op het schaduwrijke terras van uw cabin

• Bestel wat van onze heerlijke en lokale barbecuemanden en proost als nagerecht met wat smores en een lekker drankje. En bereid je daarna voor op de zonsondergang en het sterrenkijken

En weet u wat, dit is nog maar een deel van de activiteiten waarvan u kunt genieten tijdens een verblijf bij Nutchel. Zowel voor jong als oud, Nutchel laat u volop genieten van de zomer. Lees gerust verder op onze website om meer te ontdekken over onze Cosy Cabins en boek meteen uw ultieme zomerverblijf.

"Ik hou ervan hoe de zomer zijn armen om je heen slaat als een warme deken." - Kellie Elmore


Begin de lente goed
met een verblijf bij Nutchel