De natuur is een speeltuin
Voor het hele gezin in de herfst

5 ideeën om er het beste van te maken

Nu de temperaturen geleidelijk afnemen en het einde van de zomer nadert, houdt de back-to-school-blues het hele kleine gezin in zijn greep? Dit is het teken om je volgende vakantie in de natuur te boeken! En het mooie van Nutchel is dat de natuur in de herfst een ware speeltuin is in beide forest villages!


Je verbonden voelen met de natuur tijdens een wandeling in het bos

Stel je voor: je loopt samen met je gezin door een bos in de Elzas die van kleur verandert, de geur van dennennaalden en het geluid van ritselende bladeren onder je voeten. Een diepe verademing, weg van de stress van vervuilde steden, is wat er op je wacht!

Misschien zie je wel een eekhoorn of een vos in het bos, en als het regent, laat dan je innerlijke kind spreken en spring in de plassen!

Odoo • Image and Text


Op de fiets prachtige landschappen bewonderen

Nu het weer wat milder wordt, wat is een betere manier om de prachtige landschappen in de omgeving te ontdekken dan op de fiets? Bij Forest Village Nutchel Les Ardennes hebben we kwalitatieve mountainbikes voor volwassenen en kinderen, maar ook e-bikes te huur. Speciaal voor jou hebben wij fietstochten ontworpen en getest: tijd om op de fiets te stappen!

Odoo • Image and Text


Natuurlijke schatten verzamelen

De herfst heeft zoveel te bieden: de natuur laat haar prachtige kleuren zien en overal zijn zoveel kleine natuurschatten te vinden. Van eikels tot kleurrijke bladeren, grappig uitziende houten stokjes en schattige steentjes…

Waarom organiseer je geen speurtocht in het bos zodat je kinderen meer ontdekken over de schoonheid van de natuur? Als je eenmaal in je cabin bent aangekomen, kunnen ze een aantal leuke werkjes maken die in ons creativiteitsboek staan.


Een hut bouwen

Bij Nutchel zijn we echte huttenliefhebbers! Om onze passie met de kleine Nutchies te delen, zorgen wij voor materiaal en instructies waarmee ze een mooie hut in het bos kunnen bouwen. Dit zal zeker een perfecte schuilplaats vormen voor het dieren tijdens de koude en gure winterperiodes!


Genieten van de smaak van de herfst

Nu de herfst in aantocht is, komen aardse smaken terug in het middelpunt van onze gerechten. In de bossen rondom onze forest villages vind je veel paddenstoelen. Als je eenmaal hebt gecontroleerd of ze goed zijn om te eten, kun je een champignonomelet maken en proeven. Onze favoriete maaltijd in de herfst!

En voor alle foodies die nog niet klaar zijn om afscheid te nemen van de zomer: maak je geen zorgen! Het terras van je Cosy Cabin is overdekt zodat je het hele jaar door kunt genieten van onze heerlijke BBQ-manden.

Odoo • Image and Text
in News
Een ecologische vakantie
In een Cosy Cabin