Een vleugje welzijn
Inbegrepen in onze Canopy cabins

Een leuke extra tijdens je verblijf


Onze Canopy cabins zijn altijd een van onze favoriete cabins geweest!

The view from the roof-top terrace is worthy of a superb painting by a great master. In the foreground and below, our wooden Cosy Cabins fits nicely into the landscape. In the back, green hills are standing, swept by a soft light.

Vanaf dat moment is het veel gemakkelijker om de drukte van het dagelijks leven opyzij te zetten en je alleen te concentreren op het huidige moment en degenen van wie je houdt. Maar dit geldt nu ook voor je lichaam, dankzij onze water experience!

Odoo • Image and Text


En wat dacht je van een vleugje extra welzijn?

Als je vanaf 13 februari een Canopy cabin de Elzas  boekt, bieden wij je ook onze water experience aan!
Odoo • Image and Text


Een moment van rust voor lichaam en geest

Een verblijf bij Nutchel biedt een moment van ontspanning en detox. Eerst voor de geest: de rust van het forest village heeft een rustgevend effect zodra je aankomt. Vanaf dat moment is het veel gemakkelijker om de drukte van het degelijks leven opzij te zetten en je alleen te concentreren op het huidige moment en degenen van wie je houdt.

Maar dit geldt nu ook voor je lichaam, dankzij onze water experience! 


Wat houdt de water experience in?

Voordat je naar de sauna gaat, trek je badkleding en badjas aan die je in de Canopy cabin kunt vinden. De hitte van de sauna zal dan je lichaam en geest helpen om hun gifstoffen vrij te geven terwijl je je blik laat dwalen over de omliggende natuur.

Eenmaal klaar met de sauna, dagen we je uit om je tenen (of zelfs je hele lichaam) onder te dompelen in onze koude buitenbad: unieke sensaties gegarandeerd! De overgang van warm naar koud stimuleert de doorbloeding en geeft je energie voor de rest van de dag.

Een smaakvolle lokale thee is ook in het pakket inbegrepen. Zo kan je de water experience rustig afsluiten en de rest van je verblijf in de Elzas blijven genieten van de Canopy cabin. Klinkt dit verleidelijk?

Odoo • Image and Text
in News
Het samen fijn hebben
Op Valentijnsdag