Het samen fijn hebben
Op Valentijnsdag

Love is in the air

De Kerst periode is al lang achter ons, en je bent waarschijnlijk alweer een paar weken aan het werk. Omdat de winter voorbij vliegt, is het nu niet het perfecte moment om samen te komen, alleen jij en je geliefde? EEN UITJE OM HARMONIE TERUG TE VINDEN

Wanneer je bij Nutchel verblijft, gun je jezelf een echte pauze. Zodra je aankomt in een van onze forest villages gaat de tijd langzamer lopen. Je volgt het ritme van de zon, van lange nachten in comfortabele bedden tot zonnige dagen die je lentekriebels geven. 

Door je te laten meeslepen door dit nieuwe ritme, ben je al op elkaar afgestemd. Dit is een moment waarop je ervoor kiest om je intimiteit terug te vinden. Om zachtheid terug te vinden als koppel.

Je hoeft niet eens te wachten op een vrij weekend, we kunnen je zelfs verwelkomen voor een midweekverblijf! 

Odoo • Image and Text
Odoo • Image and TextGERICHT OP WELZIJN

In onze Sweet cabins met een geniet je van een cabin die speciaal is ontworpen voor twee personen.

Nu kan je volledig tijd besteden aan je welzijn. Met heerlijk warm water van 38°C in de hot tub, de nevel die eruit ontsnapt, het uitzicht op de bomen en de omringende rust, garanderen wij je dat je zich helemaal ontspannen zult voelen!

Aan het einde van je verblijf voel je je kalmer, uitgerust en nog steeds erg verliefd... Gaat er bij jou een belletje rinkelen?


in News
Jezelf terugvinden in 2023
En je vakanties ook