Kom dichterbij de natuur
Ontdek de herfst bij Nutchel

Herfstvakanties bij Nutchel zijn buitengewoon.

Laat je betoveren door het spectaculaire landschap tijdens een lange wandeling door de bossen in de nabije omgeving van onze “Forest Villages”, voel het knisperen van de bladeren onder je voeten en ontspan in je eigen Cosy Cabin met hot tub. Met een verscheidenheid aan binnen en buitenactiviteiten om uit te kiezen, is een verblijf in Nutchel perfect voor jong en oud. Maak de herfst extra speciaal en breng een paar dagen bij ons door om volop van elk moment te genieten.

EEN PAUZE IN SEPTEMBER

Wanneer de bladeren van groen naar goud verkleuren en de laatste zonnestralen op je wangen vallen, breekt langzaam maar zeker de herfst aan. Bekijk het wonder van de natuur en de eekhoorns die zich op de winter voorbereiden. Geniet van een vakantie in september met lange wandelingen en frisse lucht, gezellige avonden rondom het kampvuur en “Slow Morning Coffees” bij het grote raam van je Cosy Cabin of op het terras.

Odoo • Image and Text

Onvergetelijke vakanties in oktober

Kom ons bezoeken in oktober en maak opnieuw contact met de natuur wanneer het weer kouder wordt en het bos zijn meest mooiste kleuren laat zien. Haal het meeste uit je vakantie in het tussenseizoen en geniet met het hele gezin van een comfortabel verblijf in een Cosy Cabin. Profiteer van de kleurrijkste tijd van het jaar en ontdek de omgeving in de Elzas of de ArdennenMaak het gezellig naast het kampvuur met uw dierbaren en uw oktobervakantie zal ongetwijfeld magisch worden.

Odoo • Image and Text

Nutchel om jezelf bang te maken: Halloween

Kom samen met familie of vrienden voor een griezelig uitje in een van onze Cosy Cabins midden in de natuur. Ontdek de geheimen van het bos, snij leuke (of enge) pompoenen of rooster heerlijke marshmallows op uw BBQ of boven het kampvuur in de schemering. Geniet van de kleine dingen.

Odoo • Image and Text
in News
LICHTE ZOMERSE GERECHT
om van te genieten op je terras