MAAK DEZE WINTER MAGISCH
MET ECHTE COSY CABIN VIBES


Doe eens gek ...

en laat ons dit winterseizoen heel magisch en speciaal voor je maken. 

Het jaar is bijna voorbij, en wellicht heb je voor het einde van het jaar nog een welverdiende korte vakantie nodig. Ontsnap naar een rustige plek waar je je echt kunt losmaken van het drukke dagelijkse leven zodat je wat rust kunt geven aan je geest en je lichaam.  

Een paar dagen geleden is de eerste sneeuw gevallen op ons domein in de Elzas en het uitzicht is niet met woorden te beschrijven. Je moet het met je eigen ogen zien. Ons team ter plaatse trekt hun winterlaarzen aan en kijkt er naar uit om u en uw vrienden of familie te verwelkomen in onze Oh-so Cosy Cabins. 

Droom je van een gezellige plek bij het vuur, een warme chocolademelk, een ontspannen wandeling door het winter wonderland in de Elzas of een snelle duik in de hot tub op je terras bij de cabin? Je weet dat dromen kunnen uitkomen zijn als je de moed hebt om ze na te jagen, toch? :-) 

.... en omdat het bijna Kerst is, het feest van de liefde, hebben we ook een klein cadeautje voor jou: gebruik de code WINTERBREAK10* tijdens het maken van je reservering online, en ontvang 10% korting op je verblijf in de Elzas of in de Ardennen. Nou, dat is een fijn cadeau, vind je niet? 

Winterse sferen in onze Cosy Cabins

Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture

* De promocode WINTERBREAK10 is actief tot 22/12/2021 en geldig voor boekingen in onze forest villages Alsace en Les Ardennen met incheckdatum vóór 31/01/2022. Onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

in News
EEN VOORPROEFJE VAN ONS NIEUWE FOREST VILLAGE
NUTCHEL IN DE ELZAS