MET ZIJN TWEEEN IN HET BOS
Plan je romantische herfstvakantie

Geniet van uw waardvolle vrije tijd samen in een prachtige omgeving

Stel jezelf voor in een knuffeltrui naast het vuur en omringd door kleurrijke bladeren: Wij zijn ervan overtuigd dat de herfst het perfecte seizoen is om er even romantisch tussenuit te gaan in de natuur. Of je nu op zoek bent naar avontuur of ontspanning voor twee, een vakantie in onze Cosy Cabins is precies wat je nodig hebt om te ontspannen van het alledaagse. Plan je romantisch uitje en deel de adembenemende kleurenpracht van de natuur met je liefhebbende!

tijd om energie te tanken

Ze zeggen dat de lente het seizoen van de liefde is, maar de herfst heeft zo veel te bieden voor koppels. Ervaar de eenvoud van een verblijf in een cabin en creëer een "thuis weg van huis" gevoel. Tijdens uw uitje kunt u in korte tijd, zonder afleiding, de stekker eruit trekken om uit te rusten en op te laden. En weet u wat? Als u een van onze hutten met een eigen bubbelbad boekt, kunt u nog meer ontspannen terwijl u in het 38° verwarmde bad ligt te chillen en de natuur om u heen bewondert. Zeg maar dag tegen de mentale boost die jullie beiden verdienen!

Odoo • Image and Text

Cosy momenten naast de houtkachel

Stel je voor - je nestelt je voor een nacht bij de houtkachel met een fles goede wijn (oh ja, één van onze domeinen is gelegen in het hart van de bekende wijnstreek Elzas!) en een kaasachtig Raclette of Munster pakket. Klinkt zo leuk, toch? Wij bieden je het hele jaar door een gesmolten-kaas-ervaring tijdens je verblijf in onze Cosy Cabins. Ontdek onze heerlijke kaasmandjes met lokale producten - raclette in ons forest village in de Ardennen en Munster in ons forest village in de  Elzas. Maak het gezellig voor de knisperende houtkachel en breng wat waardvolle vrije tijd samen door op een koude herfstavond. Want, wat is er beter dan een kaasdiner met je partner? 😀 (Ja, wij bij Nutchel zijn echte kaasliefhebbers!)

Odoo • Image and Text

LANGE WANDELINGEN IN DE NATUUR

Een wandeling in het bos is altijd leuk, ongeacht het seizoen, maar we kunnen niet ontkennen dat de herfst de mooiste achtergrond biedt. Als de bladeren beginnen te verkleuren en de lucht knisperend is, is het de perfecte tijd om de natuur te verkennen. Romantiek hangt in de lucht! Kleed je warm aan en breng een middag door in het bos terwijl je optimaal geniet van de herfstkleuren. Of je nu een snelle wandeling wilt maken of een lange tour in de frisse lucht, ontdek de wandelpaden voor beginners en liefhebbers rond onze twee forest villages. En absolute must-do deze herfst!

Odoo • Image and Text
in News
Kom dichterbij de natuur
Ontdek de herfst bij Nutchel