Ontspannen Kerstmis
Terug naar de basics

Na het genieten van een zachte herfst en het inpakken van de Halloween kostuums, zijn we er nu klaar voor: de winter komt eraan!  

Ook al brengt de gedachte aan de winter bij de meesten van ons slechts een gevoel van kou en duisternis teweeg, heeft het 4e seizoen wel ook enkele warme en gezellige momenten te bieden. Heel bovenaan de lijst: Kerstmis.

Voor ons bij Nutchel draait Kerstmis om bescheidenheid. Zijn het tenslotte niet de kleine dingen in het leven die ons gelukkig maken?

De houtkachel opstoken, gesprekken voeren met zijn geliefden, wandelen in de natuur: dat klinkt toch als een ontspannende kerst?


Een extra portie Kerstmis in de Elzas

De romantische kerstmarkten in Straatsburg en omgeving gaan al eind november open. Glühwein en gebakken appels zijn perfect te combineren met een korte vakantie bij Nutchel!

Odoo • Image and Text


Net als thuis

We willen dat je zich bij ons thuis voelt. Daarom is tijdens het kerstseizoen is elk van onze cabins versierd met een prachtige kerstboom en doe-het-zelf kerstdecoratie-ideeën.

Odoo • Image and Text


Meer dan een avondeten

Kerstmis bij Nutchel is meer dan een gezamenlijk diner. Het betekent een weekend samen met familie, terwijl niets anders telt dan het hier en nu.

Odoo • Image and Text

Nou, heb je zin om deze keer Kerstmis in zijn bescheiden, maar kostbare magie te beleven?

in News
MET ZIJN TWEEEN IN HET BOS
Plan je romantische herfstvakantie