CADEAUBONNEN

 

Geef een moment om tot rust te komen met onze Nutchel-cadeaubonnen

Ga terug naar de basics


Tegenwoordig is het belangrijker dan ooit om te genieten van elk moment dat we hebben en dat we kunnen doorbrengen met onze dierbaren. Een verblijf bij Nutchel maakt u los van de dagelijkse stress en laat u nadenken over de meest simpele, maar belangrijke dingen in het leven.

Kerstmis staat bijna voor de deur en misschien bent u nog op zoek naar iets heel speciaals om aan uw familie, vrienden of collega's te schenken?

Onze Nutchel cadeaubonnen zijn het perfecte cadeau voor mindfulness en misschien wel precies wat u op zoek naar bent.

Schenk wat tijd om te relaxen, om weer in contact te komen met de natuur en tijd die u herinnert aan de meest belangrijke dingen.

Odoo • Image and Text

Hoe koop ik een cadeaubon?

Om een cadeaubon te kopen, kunt u per mail contact opnemen met onze klantendienst.Geef de benodigde informatie door om de voucher aan te maken, zoals uw volledige naam, uw postadres, de naam van de begunstigde en het bedrag dat u wilt schenken. Cadeaubonnen zijn verkrijgbaar met een minimumbedrag van 100 € en in stappen van + 50 €.

Zodra we uw verzoek hebben ontvangen, komt onze klantenservice bij u terug. Houd er rekening mee dat de afhandeling van uw aanvraag 4 tot 5 werkdagen kan duren.

Hoe kan de cadeaubon worden ingewisseld?

De Nutchel-cadeaubonnen zijn geldig voor onze forest villages Les Ardennes en L'Alsace en voor een duur van 12 maanden vanaf de datum van uitgifte. Ze kunnen alleen online worden ingewisseld en niet voor meerdere boekingen gesplitst worden. Het inwisselen in cash is uitgesloten.

Klik hier om onze algemene voorwaarden te lezen.

Hoe ziet de Nutchel cadeaubon eruit?

The voucher is available as a digital version and will be send to you as a PDF file by mail.

Hieronder vindt u inspiratie om uw cadeaubon op een creatieve manier te laten verschijnen!

Odoo • Picture
Odoo • Picture
Odoo • Picture