PRAktische informatie

LES ARDENNES

HOE TE BEREIKEN ?

Go back-to-basic

Odoo • Picture

MET DE AUTO

Het forest village is gelegen in Martelange, België, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto vanuit België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland of Duitsland. Ons exacte adres is Rue de Radelange 51, 6630, Martelange, België.

Als je in het centrum van Martelange bent, is het maar een minuutje rijden in de richting van Radelange. Reken op een reistijd van 2u vanuit Brussel (BE), 1u vanuit Luik (BE), 1u20 vanuit Metz (FR), 40min vanuit Luxemburg Stad (LU), en ongeveer 2u20 vanuit Eindhoven - zonder verkeer, wel te verstaan.

OPENBAAR VERVOER

Les Ardennes ligt midden in de natuur, met beperkte toegang tot het openbaar vervoer. Je kan met de bus naar Martelange reizen en daarbij gebruik maken van de Moovit applicatie om de reis te plannen.

De bushaltes in de buurt van Les Ardennes zijn Martelange Pont De La Sûre, Martelange Rue De La Poste en Martelange Dépôt Tec.

Martelange wordt bediend door verschillende buslijnen uit België en Luxemburg:

  • Line 2 Bastogne – Martelange - Fauvillers

  • Line 54/4 Martelange – Habay

  • Line 60 Saint-Hubert – Neufchâteau - Martelange

  • Line E69 Namur – Luxembourg

  • Line 80 Bastogne – Arlon – Luxemburg 

  • Line 530 Mechelen – Keerbergen – Tremelo – Arlon

  • Line 590 Pellenberg – Lubbeek – Arlon 

  • Line 1011 Liège – Luxemburg   

praktische informatie

AANKOMST

Inchecken is mogelijk tussen 15 en 20 uur. Als je vast komt te zitten in een file en dus vertraging oploopt, bel ons team ter plaatse dan even op +352 691 261 140 om te informeren.

Als je niet kan arriveren tussen de standaard check-in uren, heb je de mogelijkheid om een late check-in optie te boeken tegen een vergoeding van €40. Deze service geeft je de mogelijkheid tot 22 uur aan te komen. Als onderdeel van deze service zullen wij je cabin gezellig maken, de houtkachel aanzetten en een paar olielampen aansteken, zodat je meteen op je gemak bent! Check-in na 22 uur is niet mogelijk.

Parking & cabin toegang

Parkeerplaatsen zijn voorzien naast het Cosy Chalet. Wij verzoeken je vriendelijk het auto daar te laten staan en niet verder het terrein op te rijden.

VERTREK

Uitchecken is mogelijk tot 10 uur 's ochtends. Het is ook mogelijk om een dag eerder uit te checken (bijvoorbeeld op zondag als je een weekend verblijft), maar de prijs van je reservering wordt hierdoor niet beïnvloed. Je behoudt de toegang tot de cabin zodat jezelf kan beslissen wanneer je terug naar huis gaat. Wanneer je vertrekt, laat je de sleutel gewoon achter in de brievenbus bij de receptie. Als er nog een openstaand saldo te betalen is voor vertrek, kan je dat tijdens de openingsuren van de receptie doen.

SCHOONMAKEN VAN de CABIN

Wij verzoeken je vriendelijk om de cabin in dezelfde staat achter te laten als je hem heeft aangetroffen. Indien je de cabin in een ongepaste staat achterlaat, hebben wij het recht extra kosten aan te rekenen.

Wi-Fi (Uhm… wat?)

Natuurlijk hebben we geen wifi in de cabins, dat zou een beetje het doel voorbij schieten ;)

huisdieren

Huisdieren zijn toegestaan in onze Classic voor 4 en Classic voor 6 cabins. We vragen een toeslag, te betalen op het moment van de boeking. Hou je huisdieren tijdens het verblijf goed in het oog, want er leven ook andere dieren op het domein. Als je huisdier overlast veroorzaakt, hebben wij het recht je te vragen het huisdier naar een plaatselijke kennel te brengen.

assistentie ter plaatse

In geval van nood of vragen tijdens je verblijf, kan je altijd bij ons team ter plaatse terecht. Het telefoonnummer zal je bij aankomst worden meegedeeld.

CONTACTEER ONS

Als je vragen hebt, stuur ons dan een e-mail naar info@nutchel.be

Go back-to-basic

Odoo • Picture

BEREID JE VOOR OP JE VERBLIJF

Er zijn een paar dingen die je mee moet nemen als je Nutchel bezoekt, klik hier voor onze tips!