Nutchel in a nutshell

Euh… wat?

Jup, Nutchel! Een next level glamping concept dat je nergens anders in Europa zal vinden. De ervaring van jezelf een paar dagen onder te dompelen in de natuur, zonder écht te moeten inboeten op comfort. Samen met je familie, vrienden of collega’s terug op zoek gaan naar het simpele genot van het leven in de natuur. Een boek lezen in je zetel terwijl er een roodborstje boven je meeleest. Samen koken tussen de bomen. Een bezoekje brengen aan de pony’s en de konijnen, … Kortom: tot rust komen in De Warre, een groen domein van zo’n 13 hectare rond de paardenstallen van de familie Schelfhout. De ideale locatie om fantastische wandelingen in de bossen te maken. En dit alles op een steenworp van Maaseik.

De bedoeling: even alle connecties met de buitenwereld uitschakelen, om je connectie met de natuur terug te vinden. Onze 30 Cosy Cabins zijn hiervoor de perfecte stulpjes. Eén met de natuur, bescheiden en tóch comfortabel en charmant. Je zal zien dat een paar dagen dichter bij die natuur staan eigenlijk een echte zaligheid is, je vergeet de time-is-money rollercoaster van het stadsleven helemaal.

Wat valt er allemaal te beleven? Tussen de bomen klimmen op het hoogteparcours, zweven boven het domein aan de panoramische kabelbaan, teambuilding spelletjes, konijntjes knuffelen met je kinderen, paardrijden, … Maar vooral: even met je familie, vrienden of collega’s genieten van de natuur, gezellig samen tafelen en relaxen.

Nutchel in a nutshell

Genieten van de simpele dingen, een verloren kunst

Genieten van de simpele dingen, een verloren kunst
Genieten van de simpele dingen, een verloren kunst
Genieten van de simpele dingen, een verloren kunst
Genieten van de simpele dingen, een verloren kunst
Daar draait het uiteindelijk allemaal om bij Nutchel: opnieuw leren genieten van de simpele dingen. Want die kunst zijn we ergens in het begin van deze eeuw kwijtgeraakt. Terwijl de simpelste bron van geluk net vaak de mooiste is - en ook degene die het langst in je herinneringen blijven hangen. En dat is meteen onze garantie: wanneer je na een paar dagen Domein de Warre terug naar huis gaat, zal je nog vaak terugdenken aan die unieke ervaring. De glimlach op het gezicht van je dochter toen ze een konijntje in haar handen had… De warme, gezellige houtkachel, of - wie weet - zelfs de haan die je ‘s ochtends nét iets te vroeg wakker kraaide.
Nutchel

De Nutchel filosofie

  • De connectie met de natuur terugvinden en een versnelling lager schakelen, om zo ook even terug tot jezelf te komen.
  • Less is more. Want hoe eenvoudiger iets is, hoe meer het onze creativiteit en fantasie prikkelt.
  • De beste herinneringen ontstaan vaak uit de meest eenvoudige ervaringen.
  • Door de dagelijkse routine achter ons te laten, groeien we terug meer naar elkaar toe. Als familie, maar ook als vrienden en collega’s.
  • Leven in de natuur brengt allerlei avonturen met zich mee, grote en kleine.

Ontdek Nutchel

Slow cabins Nutchel
Onze Cosy Cabins zijn onze huisjes waar je verblijft, een tiny houses midden in de natuur.
Cosy tipi Nutchel
De Cosy Tipi is de centrale ontmoetingsplaats: je kan er terecht voor een kopje koffie, thee en een plakje cake. En twee keer per week, op woensdag en zaterdag, wordt er ‘s avonds een unieke BBQ rond de open haard georganiseerd!

Adventure

Adventure Nutchel
Adventure Nutchel
Het 13 hectare groot Domein de Warre is één brok natuur, gecentreerd rond de paardenstallen van de familie Schelfhout.

Check de panoramische kabelbaan en het hoogteparcour tussen de bomen, een avonturenpark voor alle leeftijden.