Nutchel in a nutshell

Droom jij er ook wel eens van, om even het drukke dagelijkse leven achter je te laten en de connectie met de natuur te hervinden? Lees dan verder!
Nutchel is een nieuwe glamping ervaring die je nergens anders in Europa vindt. Gelegen in een Forest Camp op domein Het Warredal, staan 29 Cosy Cabins; mooie houten huisjes die perfect opgaan met de omliggende natuur. Hierin maak je licht door middel van olielampen en kaarsen, verwarm je de cabin met een houtkachel, en lees je een boek op de bank naast het grote stalen raam met uitzicht over het bos. De bedoeling is om even 'terug naar de basis' te gaan door de link met de natuur te herontdekken en te genieten van de eenvoudige dingen in het leven, zonder echt te moeten compenseren op comfort.

Domein Het Warredal, dat wordt gerund door de familie Schelfhout, is de ideale locatie om op avontuur te gaan samen met vrienden en familie. Met een avonturenpark en een paardencentrum op het domein zelf, talloze wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving, het Nationale Park Hoge Kempen, en het leuke stadje Maaseik op 10-minuutjes rijden gelegen - er is dus genoeg te doen!

Klikt dit als muziek ik je oren? Aarzel dan niet en boek nu je verblijf!

Genieten van de simpele dingen, een verloren kunst

Genieten van de simpele dingen, een verloren kunst
Genieten van de simpele dingen, een verloren kunst
Genieten van de simpele dingen, een verloren kunst
Genieten van de simpele dingen, een verloren kunst
Nutchel

De Nutchel filosofie

  • De connectie met de natuur terugvinden en een versnelling lager schakelen, om zo ook even terug tot jezelf te komen.
  • Less is more. Want hoe eenvoudiger iets is, hoe meer het onze creativiteit en fantasie prikkelt.
  • De beste herinneringen ontstaan vaak uit de meest eenvoudige ervaringen.
  • Door de dagelijkse routine achter ons te laten, groeien we terug meer naar elkaar toe. Als familie, maar ook als vrienden en collega’s.
  • Leven in de natuur brengt allerlei avonturen met zich mee, grote en kleine.

Ontdek Nutchel

Cosy Cabins
Verblijf met vrienden of familie on Cosy Cabins, kleine maar prachtige houten huisjes midden in de natuur. Geniet van de ervaring om even 'terug naar de basis' te gaan, zonder echt te moeten compenseren op comfort. Klik hier om de cabins te ontdekken! 
Cosy Tipi Nutchel
De Cosy Tipi is de centrale ontmoetingsplaats: je kan er terecht voor een kopje koffie, thee en een plakje cake. En twee keer per week gedurende de zomermaanden, op woensdagavond en zondagmiddag wordt er een unieke BBQ georganiseerd!

Avontuur

Adventure Nutchel
Adventure Nutchel

Ben je op zoek naar avontuur? Ontdek dan nu het Adventure Park gelegen op het domein, waar je onder meer een panoramische kabelbaan en een hoogteparcours vindt, geschikt voor alle leeftijden! Klik hier om meer te ontdekken.

Nutchel gasten ontvangen 20% korting op het avonturenpark!