Nutchel
Nutchel
Arrow
Arrow
Slider

Vlakbij, en toch ver van huis

Onze Cosy Cabins zijn gezellige stulpjes omgeven door pure natuur: een prachtig bos in de buurt van Martelange, België. Dankzij de grote stalen ramen wordt die natuur bovendien ook helemaal naar binnen gezogen. Onze tiny houses staan ​​verspreid over het domein, maar toch in de buurt van elkaar. De Cosy Cabins combineren de charme van een houtkachel, olielampen en kaarsen, met de inventiviteit van een tiny house. Ze ogen namelijk klein van buiten, maar binnenin vind je alles om comfortabel te leven: gezellige zitplekjes om te kunnen relaxen, grote bedden, een warme douche en een keuken - en ja, ook het kleinste kamertje heeft een echt toilet  Daarnaast heeft elke cabin een eigen gasbarbecue!

Onze Cosy Cabins

Cosy Cabin The Sweet

De Sweet met / zonder hot tub

Voor 2
Cosy Cabin The Classic

De Classic

Voor 4 of 6
Cosy Cabin with hot tub

De Tree Trunk met hot tub

Voor 6
Cosy Cabin Canopy

De Canopy

Voor 4

Duurzaamheid

We hebben onze cabins ontworpen met het oog op duurzaamheid. Omdat de cabins geen solide basis hebben, heeft de natuur niet zoveel te lijden. Dus als we besluiten om een cabin te verwijderen, kunnen we dit gemakkelijk doen zonder de natuur op een negatieve manier te beïnvloeden. Elektriciteit is beperkt in de cabins; de cabins worden verwarmd met een houtkachel in plaats van centrale elektrische verwarming, en het grootste deel van het licht komt van olielampen en kaarsen, in plaats van elektrische verlichting.

Het draait allemaal om bescheidenheid, ruwheid en het respecteren van de eenvoudige schittering van de natuur. Kortom, Nutchel omarmt het idee dat imperfectie een onvermijdelijk onderdeel van het leven is en probeert dus de schoonheid te vinden van de eenvoud die dit met zich meebrengt. Daarom zijn alle meubels handgemaakt uit onbewerkte natuurlijke materialen en hebben we alles zo ecologisch mogelijk gedaan, bijvoorbeeld door bijna uitsluitend herbruikbare middelen te gebruiken.

The Nutchel vibe
The Nutchel vibe
The Nutchel vibe
The Nutchel vibe
The Nutchel vibe